Com reprenen els alumnes un deck?
Per continuar un deck més endavant, els alumnes han de tornar pel mateix enllaç de l'aula i iniciar sessió amb el mateix compte d'alumne de Google, Microsoft o Deck.Toys que van fer servir abans. Després poden triar el deck assignat on treballaven. Entrar com a convidat o amb un altre compte pot crear un registre separat i fer que no vegin el progrés anterior.
El treball registrat està subjecte a la retenció de dades de l'aula del vostre pla. Deseu els informes si heu de conservar els resultats més temps.
Si un alumne torna a començar
Comproveu que hagi obert l'aula i el deck previstos. Els alumnes poden canviar entre decks assignats; haver treballat en un deck no completa un altre. Obriu View Classroom Report per veure si l'activitat i la resposta anteriors estan registrades per a aquell alumne.
Si l'informe mostra el treball però l'alumne no pot continuar, contacteu-nos amb els enllaços de l'aula i del deck, l'hora aproximada i una descripció d'on s'atura el progrés. No restabliu les activitats mentre ho comproveu: esborraria el treball i els punts desats. Consulteu Han d'iniciar sessió els alumnes? per veure les opcions d'accés.