Kan ik een deck na het delen nog aanpassen?
Je kunt een deck nog bewerken nadat je het aan leerlingen hebt toegewezen in een Deck.Toys-Classroom of hebt gedeeld in de openbare Deck Gallery.
Sla je wijzigingen op en bekijk het deck vooraf. Leerlingen die het al open hebben, moeten hun klas mogelijk opnieuw laden om de nieuwste versie te zien. Wordt het deck tijdens de les gebruikt, vertel het hun dan voordat je grote wijzigingen aan lopende activiteiten aanbrengt.