Kako izbrisati lekciju?

Za brisanje izrađene lekcije otvorite 'My Dashboard', kliknite padajući izbornik uz lekciju i odaberite 'Delete'.

Pojavit će se potvrda. Kad ste sigurni, odaberite 'Yes, delete it!'.

Izbrisane lekcije nije moguće vratiti, stoga budite oprezni!

Napomena: nakon brisanja lekcija se ne može obnoviti.