Hogyan törölhetem a leckémet?

A lecke törléséhez nyissa meg a 'My Dashboard' oldalt, és az adott leckénél kattintson a legördülő menüre. Válassza a 'Delete' lehetőséget.

Egy felugró ablak megerősítést kér. Ha biztos benne, kattintson a 'Yes, delete it!' gombra.

A törölt leckék nem állíthatók vissza, ezért legyen óvatos

Megjegyzés: A törölt leckét később nem tudja visszaszerezni.