Deck’imi nasıl silerim?

Oluşturduğunuz dersi silmek için My Dashboard’da ilgili dersin açılır menüsünü açın ve Delete seçeneğini seçin.

Silme işlemini onaylayan bir pencere açılır. Emin olduğunuzda Yes, delete it! seçeneğini seçin.

Silinen deck’ler geri getirilemez. Bu nedenle dikkatli olun!

Not: Deck silindikten sonra kurtarılamaz.