Com deso el meu itinerari?

Deck Builder desa la majoria dels canvis mentre treballes. Quan editis el fons d’un deck o un Study Set, prem Save quan se’t demani.

Si suprimeixes una activitat, pot aparèixer breument Undo. Prem-lo de seguida si l’has suprimit per error. Per a altres canvis, comprova el resultat a l’editor abans de sortir de la pàgina.