Hogyan menthetem a leckémet?

A Deck Builder munka közben automatikusan menti a legtöbb módosítást. A deck hátterének vagy egy Study Setnek a szerkesztésekor kattintson a Save gombra, amikor a rendszer kéri.

Ha töröl egy tevékenységet, rövid időre megjelenhet az Undo lehetőség. Téves törlés esetén azonnal válassza ki. Más módosításokat az oldal elhagyása előtt ellenőrizzen a szerkesztőben.