Hoe sla ik mijn deck op?

Deck Builder slaat de meeste wijzigingen automatisch op terwijl u werkt. Kies Save wanneer daarom wordt gevraagd bij het bewerken van een deckachtergrond of Study Set.

Na het verwijderen van een activiteit kan Undo kort verschijnen. Kies dit meteen als het verwijderen een vergissing was. Controleer andere wijzigingen in de editor voordat u de pagina verlaat.