Brisanje deckova

Na Dashboardu otvorite izbornik decka i odaberite Delete. Pročitajte poruku potvrde i potvrdite samo ako želite trajno ukloniti deck.

Izbrisane deckove nije moguće vratiti. Ako ste deck podijelili ili objavili, drugi ga možda više neće moći otvoriti. Ako želite sačuvati inačicu prije brisanja, u izborniku decka odaberite Copy / Adapt i prvo provjerite novu kopiju.