Deckek törlése

A Dashboardon nyissa meg a deck menüjét, és válassza a Delete lehetőséget. Olvassa el a megerősítő üzenetet, és csak akkor erősítse meg, ha végleg el szeretné távolítani a decket.

A törölt deckek nem állíthatók vissza. Ha megosztotta vagy közzétette a decket, mások esetleg már nem tudják megnyitni. Ha törlés előtt meg szeretne tartani egy változatot, válassza a deck menüjében a Copy / Adapt lehetőséget, és előbb ellenőrizze az új másolatot.