Decks verwijderen

Open op je Dashboard het menu van het deck en kies Delete. Lees de bevestiging en bevestig alleen als je het deck definitief wilt verwijderen.

Verwijderde decks kun je niet herstellen. Als je het deck hebt gedeeld of gepubliceerd, kunnen anderen het mogelijk niet meer openen. Wil je eerst een versie bewaren, kies dan Copy / Adapt in het deckmenu en controleer de nieuwe kopie voordat je het origineel verwijdert.