Što se događa kada odaberem Reset Activities?

U nastavničkom prikazu učionice otvorite izbornik i odaberite Reset Activities.... Prije nastavka pročitajte poruku potvrde.

Poništavanjem se brišu dovršene aktivnosti i bodovi za odabrani deck. Možete poništiti rad cijelog razreda ili jednog učenika. Prije toga spremite sva potrebna izvješća.

Za upravljanje time tko se može pridružiti učionici upotrijebite postavke učionice.