Wat gebeurt er als ik Reset Activities kies?
Open in de leerkrachtweergave van je klas het menu en kies Reset Activities.... Lees de bevestiging voordat je doorgaat.
Bij het resetten worden voltooide activiteiten en punten voor het gekozen deck gewist. Je kunt de hele klas of één leerling resetten. Sla eerst de benodigde rapporten op.
Gebruik de klasinstellingen om te beheren wie aan de klas kan deelnemen.