Reset Activities seçersem ne olur?
Sınıfınızın öğretmen görünümünde menüyü açıp Reset Activities... seçeneğini belirleyin. Devam etmeden önce onay mesajını okuyun.
Sıfırlama, seçilen deck için tamamlanan etkinlikleri ve puanları siler. Tüm sınıfı veya tek bir öğrenciyi seçebilirsiniz. Önce gerekli raporları kaydedin.
Sınıfa kimlerin katılabileceğini yönetmek için sınıf ayarlarını kullanın.