Apa yang berlaku apabila saya memilih Reset Activities?
Dalam paparan guru bagi kelas anda, buka menu dan pilih Reset Activities.... Baca pengesahan sebelum meneruskan.
Tetapan semula memadam aktiviti yang telah siap dan mata bagi deck yang dipilih. Anda boleh menetapkan semula seluruh kelas atau seorang pelajar. Simpan laporan yang diperlukan terlebih dahulu.
Untuk mengurus siapa yang boleh menyertai kelas, gunakan tetapan kelas.